Lei en profesjonell fotograf

Lei en profesjonell fotograf - Lei en profesjonell fotograf

Noen ganger trenger du spesifikke bilder som du ikke finner i bildearkivene på nettet. Da kan du enten ta disse bildene selv, eller du kan leie inn en profesjonell fotograf til å gjøre jobben. Dersom du skal bruke bildene på firmasiden eller i profesjonell sammenheng, er det ofte best å leie inn en fotograf, slik at du får fine, velkomponerte bilder.

Personlige bilder av bedriften

Lei en profesjonell fotograf 3 - Lei en profesjonell fotograf

Skal du vise fram bilder av bedriften din, finner du neppe de rette bildene i et bildearkiv på nettet. Bilder er viktige når du skal presentere bedriften og lage en stilig nettside for salg eller kontakt med kundene. Sats på kvalitetsbilder fra en profesjonell fotograf, for å få en nettside som er både gjennomtenkt og som skiller seg ut.

Bilder av produkter

Lei en profesjonell fotograf 2 - Lei en profesjonell fotograf

Hvis du skal legge ut bilder av produkter dere lager og selger, kan det også være vanskelig å finne slike bilder i bildearkiv. Lei heller inn en fotograf som både kan ta bilder av sluttproduktet og av selve produksjonen.

Vis kundene hva som foregår i bedriften, og hvordan arbeidsdagen er. Detaljbilder av produktene er også avgjørende på salgssider, slik at kundene kan velge det rette produktet til sitt behov.

Bilder av ansatte

Lei en profesjonell fotograf 1 - Lei en profesjonell fotograf

Når du lager en nettside for bedriften din, er det også fint å ha bilder av de ansatte. La en profesjonell fotograf ta portrettbilder av alle ansatte og skriv et par ord om hver enkelt ansatt.

Da føler kundene at de kjenner bedriften litt bedre, og alt virker mer personlig. Be gjerne fotografen om å ta bilder fra hverdagen i bedriften, eller ta et par fellesbilder av alle de ansatte. Det er rett og slett trivelig å legge ut slike bilder på bedriftens hjemmesider.